עוגת שוקולד חלב

מתכון ל2 עוגות קוטר 18

100 גרם חמאה
150 גרם שוקולד חלב איכותי
כף קקאו
רבע כוס סוכר
שלושת רבע כוס מים חמים
כוס קמח
גרם אבקת אפייה
חלמונים
חלבונים
שלושת רבע כוס סוכר

לגנאש
170 שמנת מתוקה
300 שוקולד חלב
להמיס חמאה בקלחת להוסיף שוקולד להמיס – להוסיף קקאו רבע כוס סוכר ומים לטרוף היטב להוריד מהאש לצקת על חלמונים בהדרגה תוך כדי ערבוב – להוסיף את הקמח והאבקת אפייה לטרוף היטב במטרפה
להקציף את החלבונים עד מרנג להוסיף שלושת רבע כוס סוכר בהדרגה . לקפל את המרנג לבלילת שוקולד .
אפייה 175 מעלות טורבו – 25-35 דק׳
גנאש:
להרתיח שמנת מתוקה ולצקת על שוקולד חלב לערבב היטב לצקת על העוגה ולהכניס למקפיא ל15 דק * כוס מדידה שתייה חמה חד פעמי

לפוסט הזה יש 2 תגובות

  1. חן

    אפשר מידות לתבנית פאי קוטר 26?

  2. אורלי

    אפשר בתבנית קוטר 26? ומה מרקם העוגה טורט או דחוס?

כתיבת תגובה