סדנת מלוחים

סדנה מעשית

500 ש״ח

5 שעות

סדנת מלוחים מטורפת שלומדים את הפיצה הכי טעימה שתטעמו עם הסודות של שני! פרצעל קל וטעים ! בורקס עלים גבינות – לומדים את דרך ההכנה של בצק עלים שמרגע שתטעמו לעולם לא תחזרו לקנות בורקסים בחוץ! חלה רכה ומושלמת לשבת ונלמד ונאכל כנאפה בייתי טעים וקל להכנה

 
מה ההבדל בין סדנה מעשית להדגמה?

סדנת הדגמה : בסדנת הדגמה  אני מראה טכניקות מורכבות הדורשות את מלוא הריכוז , מאוד חשוב להתבונן וללמודף לקחת הערות על מנת להצליח אחכ בבית. סדנת הדגמה מאפשרת ללמוד דברים מסובכים שלא אפשריים בסדנה מעשית מפאת זמן ומורכבות.

סדנה מעשית: כוללת בתוכה הדגמה קבוצתית וגם עשיה עצמאית. סדנאות מעשיות: מלוחים ושמרים בלבד.

אני לא קונדיטור מקצועי,האם הסדנה מתאימה לי?

מלבד שמרים מתקדם כל הסדנאות אפשריות לכל הרמות. בהחלט. אני מסבירה הכל מ-0 כך שכולם יכולים להשתלב.

כמה אנשים משתתפים בסדנה?

14 משתתפים בדרך-כלל.

מאיזה גיל אפשר להשתתף בסדנה?

ההשתתפות בסדנאות שלי אפשרית מגיל 12. יחד עם זאת, חשוב לציין שהעבודה בסדנה היא אינטנסיבית לאורך 3.5 שעות ולכן מתאימה למי שאפייה מעניינת אותו באמת.

איפה מתקיימת הסדנה?

כל הסדנאות שלי מתקיימות בחלל הסדנאות הפרטי שלי:רח' אלנבי 19, תל-אביב

דרכי הגעה לסטודיו

יורדים ברכבת הגנה ועוברים כביש מהמדרגות וקו 4 עד לתחנת אלנבי בן יהודה. זהו קו שמגיע כל 10 דק