עוגת שוקולד חלב
מתכון ל2 עוגות קוטר 18
100 גרם חמאה
150 גרם שוקולד חלב איכותי
כף קקאו
רבע כוס סוכר
שלושת רבע כוס מים חמים
כוס קמח
5 גרם אבקת אפייה
5 חלמונים
5 חלבונים
שלושת רבע כוס סוכר
לגנאש
170 שמנת מתוקה
300 שוקולד חלב
להמיס חמאה בקלחת להוסיף שוקולד להמיס – להוסיף קקאו רבע כוס סוכר ומים לטרוף היטב להוריד מהאש לצקת על חלמונים בהדרגה תוך כדי ערבוב – להוסיף את הקמח והאבקת אפייה לטרוף היטב במטרפה
להקציף את החלבונים עד מרנג להוסיף שלושת רבע כוס סוכר בהדרגה . לקפל את המרנג לבלילת שוקולד .
אפייה 175 מעלות טורבו – 25-35 דק׳
גנאש:
להרתיח שמנת מתוקה ולצקת על שוקולד חלב לערבב היטב לצקת על העוגה ולהכניס למקפיא ל15 דק * כוס מדידה שתייה חמה חד פעמי
לפוסט הזה יש 2 תגובות
אפשר מידות לתבנית פאי קוטר 26?
אפשר בתבנית קוטר 26? ומה מרקם העוגה טורט או דחוס?