סדנת עוגות ראווה
האם הסדנה מעשית?
מרבית שלבי ההכנה בסדנה הם מעשיים. יחד עם זאת, חלק מהשלבים מודגמים באופן מרוכז על-מנת לאפשר למשתתפים להתמקד בחלקים משמעותיים ולהבטיח חווית למידה מקצועית, נעימה ומקיפה
אני לא קונדיטור מקצועי,האם הסדנה מתאימה לי?
בהחלט. בסנדאות שלי משתתפים כל סוגי הקהלים: החל מאופים חובבים ועד לאנשי מקוצע. אני מסבירה הכל מ-0 כך שכולם יכולים להשתלב.
האם יש תעודת כשרות?
לא. אך המצרכים שאני משתמשת בהם חלביים בלבד וכשרים לחלוטין.
כמה אנשים משתתפים בסדנה?
בין 10-12 משתתפים בדרך-כלל.
מאיזה גיל אפשר להשתתף בסדנה?
ההשתתפות בסדנאות שלי אפשרית מכל גיל. יחד עם זאת, חשוב לציין שהעבודה בסדנה היא אינטנסיבית לאורך 3.5 שעות ולכן מתאימה למי שאפייה מעניינת אותו באמת.
איפה מתקיימת הסדנה?
כל הסדנאות שלי מתקיימות בחלל הסדנאות הפרטי שלי:רח' אלנבי 19, תל-אביב
500 ש״ח