סדנת עוגות ראווה

מרבית שלבי ההכנה בסדנה הם מעשיים. יחד עם זאת, חלק מהשלבים מודגמים באופן מרוכז על-מנת לאפשר למשתתפים להתמקד בחלקים משמעותיים ולהבטיח חווית למידה מקצועית, נעימה ומקיפה

בהחלט. בסנדאות שלי משתתפים כל סוגי הקהלים: החל מאופים חובבים ועד לאנשי מקוצע. אני מסבירה הכל מ-0 כך שכולם יכולים להשתלב.

לא. אך המצרכים שאני משתמשת בהם חלביים בלבד וכשרים לחלוטין.

בין 10-12 משתתפים בדרך-כלל.

ההשתתפות בסדנאות שלי אפשרית מכל גיל. יחד עם זאת, חשוב לציין שהעבודה בסדנה היא אינטנסיבית לאורך 3.5 שעות ולכן מתאימה למי שאפייה מעניינת אותו באמת.

כל הסדנאות שלי מתקיימות בחלל הסדנאות הפרטי שלי:רח' אלנבי 19, תל-אביב

500 ש״ח

שיתוף

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email

עוד תאריכים לסדנת ראווה